Emmy kijkt niet meer wanhopig

 
Emmy kijkt niet meer wanhopig vanaf de zijlijn toe of haar leven naar de verdommenis geholpen wordt. Ze neemt het heft in eigen hand.
 
Tweedeling, angst en eenzaamheid ….. hoe moet het verder in deze wereld? Alles waar zij zo voor staat en hard aan heeft gewerkt lijkt onder haar voeten vandaan te spoelen. Als het zó moet heeft haar leven geen zin…radeloosheid en schijnbaar reddeloosheid.
Als Emmy voor de eerste keer bij me komt, zitten de emoties zó hoog: huilend van woede, wanhoop en ongeloof doet zij haar verhaal, hoe haar leven en dat van haar kindje en zijn toekomst om zeep wordt geholpen door de maatregelen van de regering.
Emmy zat thuis, depressief en doodop. Ze lag het liefst in bed en voelde geen warmte meer voor haar man en kind en liet haar eigen bedrijf in de steek omdat het niet te doen was, te veel prikkels, nul energie meer over …..ze voelde zo veel wanhoop en allesoverheersende angst voor de toekomst, het instorten van haar idealen. Ze durfde de straat niet meer op uit angst door iemand aangesproken te worden en zich te verspreken wat haar idee is over deze wereld en dan buitengesloten te worden. s Nachts badend in het zweet, trillend en met bonzend hart …zoekend naar steun op haar telefoon…als er tenminste maar één iemand een berichtje postte dat haar kon geruststellen….…..
Argwaan groeit en paniekaanvallen dringen zich steeds meer op.
Deze sterke vrouw herkende zichzelf helemaal niet meer ….van een succesvolle vrouw met veel vrienden en lieve familie naar een hoopje ellende, eenzaam in de boze wereld!
 
Emmy heeft veel gehuild en frustraties geuit en ziet oorzakelijke verbanden. Daardoor knapt ze mega veel op!
Zonder die overmaat aan onderdrukte emoties die met de kracht van een skippybal onder water naar boven willen komen, is het leven ook voor ondernemers in deze moeilijke tijd echt een stukje eenvoudiger.
 
Inspiratie, energie en liefde stromen weer.
Ze gaat weer leven vanuit haar hart, ziet de zon weer schijnen en kan weer het verschil maken in haar eigen leven en dat van anderen zoals van haar jonge kindje!
Emmy is zo mooi in haar eigen kracht: haar gulle lach, sprankelende ogen en haar bewegelijke lijf dat al haar enthousiasme extra aanstekelijk maakt.
 
Let it flow, lieve Emmy!
 
Laat je er niet onder krijgen! Je krijgt je leven weer op de rit.
Henriette Metz , online PMA coaching voor snel en blijvend resultaat.