“Heel blij met PMA! Ik had pijnklachten waar de huisarts van zei dat het gordelroos was. Ik ben toen naar Henriëtte gegaan, op aanraden van een vriendin van wie haar zoon goede ervaringen had. De homeopathische middelen die ik kreeg werkten goed maar ik kreeg steeds terugkerende klachten. Toen heeft Henriette voorgesteld dat ik PMA-gesprekken zou gaan volgen. Dat heb ik gedaan. De eerste gesprekken waren bijzonder en heftig. Veel emoties kwamen bij mij naar boven. In de tijd erna en na meerdere sessies begon ik me alsmaar ‘lichter’ en prettiger te voelen alsof er veel ballast van mij was afgevallen. Veel van mijn lichamelijke klachten gingen weg en ik begon na enige tijd anders in het leven te staan wat heel prettig was. Ik voelde gewoon een soort vrijheid in mijn hoofd en daar wilde ik meer van. Ik ben ontzettend enthousiast over PMA want niet eerder heeft iets mij zo geholpen. Henriette vind ik ook een hele fijne vrouw, ze is deskundig en ik voel me vertrouwd en veilig bij haar.”
Marjolein
08-12-2021
“Ik kan met veel enthousiasme zeggen dat ik steeds meer mijn leven leef zoals ik graag zou willen. Ik voel me bevrijd, ben lief voor mezelf, mijn man steekt tijd in onze relatie, we doen veel meer samen. Mijn dochter en ik zijn weer close, doen veel meer moeder/dochter dingen. Zelfs met mijn moeder gaat het steeds beter! Ik ben gaan hardlopen, 10 kg afgevallen en van de bloeddrukmedicatie af. Mijn opleiding loopt goed, ik heb hier energie en zelfvertrouwen voor, er is balans in alles! Ik gun PMA-coaching aan iedereen die met lichamelijke en of psychische problemen kampt. ”
Eugenie
10-10-2021
“Na intensieve maar wonderlijke sessies is er heel veel bij mij losgemaakt en de weken daarna opgelost. Deze sessies hebben zich verankerd in mij en mij ontzettend sterk gemaakt. Geen klachten meer daarna gehad, zelfs wanneer het leven even wat minder gaat kan ik terugkeren naar die krachtbron en zelfvertrouwen dat het goed komt.  Het is een prachtig en leerzaam proces geweest en voor de toekomst heb ik het vertrouwelijke vangnet van Henriëtte waar ik op terug kan “vallen”.
Judith
05-06-2021

LMijn leven stond voor Henriëtte totaal op z’n kop…

Ik had een x aantal dingen die ik gewoon weg wou hebben uit mijn hoofd en systeem.
Voorbeeld is een eetstoornis en walging/haat naar mijn haren en buik.
Iedere sessie wat ik deed op dat gene wat ik wou verdween als sneeuw vd zon!
Niet a la minuut, 
maar ik merkte het soms op de dag of de dag erna al en de rest vd week verdween opeens alles.
PMA is het BESTE wat er staat voor alle genezing, het is iets nieuws, maar ik heb al van alles geprobeerd van opname psychiater psycholoog medicijnen hypnose noem maar op, door de jaren heen heb ik dus hard aan mezelf gewerkt, 
maar met sommige dingen kreeg ik de knop niet omgezet.
Iedere x naar haar sessie verdween mijn probleem!!!
Ik kan het ook niet verwoorden, 
maar wat zij kan is ongekend GOED, alsof ze het gewoon WEG tovert.
Ik kan dit IEDEREEN aanraden te doen, ook de cursus zodat je het ook bij jezelf kunt doen, maaaaaaar je moet gewoon eerst met haar aan de slag, 
omdat zij PRECIES weet waar ze moet zijn zal ik maar zeggen.
Voor mij is dit een wereld waar ik nu in leef in vrijheid wat ik nooit had kunnen of durven dromen.
Ik heb voor het eerst in 43 jaar rust in mijn hoofd wat ik niet wist dat dat bestond.
Ga ervoor zou ik zeggen en ik zweer je dat je van je problemen af komt. Gr HD